EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Индустријата за автомати влегува во ера на никој.

Прегледи:408 автор: Време на објавување: 408 Потекло:

Континуираниот напредок на моделите на автомати дополнително го проширува бесот на производот што може да се продаде, од едноставна продажба до комбинација со маркетинг и плаќања, автоматите создаваат повеќе сценарија за офлајн потрошувачка. Интеграцијата на плаќање за препознавање лице и автоматска продажба и брзото подигнување ја прави операцијата за потрошувачка преку мрежа крајно поедноставена, дава подобро искуство во купувањето. Само еден чекор од избор до плаќање, лесно изоставување на процесот на скенирање на кодот преку мобилен телефон.

Според целокупната состојба на пазарот на автомати во Европа, Соединетите Држави и Јапонија, глобалниот број на автомати во 2016 година достигна 18.9 милиони единици, што претставува раст од 5% на годишно ниво.

Од аспект на производот, автоматите обезбедуваат пообилни производи и посветуваат поголемо внимание на концептот на здрав живот, а од аспект на технологијата, автоматите ќе извршуваат разновидни услуги со интелигенција како нејзино јадро. На аспект на претпријатието, традиционалните авто-сервиси автомати за претпријатија преку технологија за вештачка интелигенција, а со тоа промовираат удобни и ефикасни услуги за различни сцени.

Интеграцијата на индустријата за вендинг машини со Интернет оди подлабоко, со развојот на технологии во оваа индустрија преовладуваат надгледувани без надзор, различни видови машини, различни функции и различни сценарија за апликации ја туркаат индустријата за автомати во големата ера на „Без надзор продавница “.