EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Паметните вендинг машини станаа водечка улога во ерата на малопродажбата после беспилотните екипи.

Прегледи:170 автор: Време на објавување: 170 Потекло:

Интелигенција и технологии без малопродажба ги намалуваат трошоците за работна сила и изнајмување и ја зголемуваат ефикасноста, денес ќе разговараме за иновациите во паметните автомати.

Iинтелигентни автомати беа надградбаd и развиваатed од безброј компании кога за прв пат се искачија и во рок од една година нивните функции постепено беа завршени и еволуцијаVED водо носител на општи производи. Вендинг машините се поделени во многу различни категории како што се сок од портокал, за кафе, па дури и за глупаки, вендинг машина што навистина ги исполнува луѓето"Барањата мора да бидат универзални и отворени бEcause на овој начин е компатибилен со различни производи и победи"да бидат ограничувања од производите.

Отвореноста не се однесува на развој на полици, туку на Интернет шопинг канали. Вендинг машини се не само продажба офлајн, туку и продажба преку Интернет како терминал за поврзување со потрошувачот, предноста на да се биде многу близу до Потрошувачите има неограничен простор за развој во иднина бидејќи можеме да кажеме дека автоматите се она што е најблиску продажни терминали на потрошувачоти ова може да биде најголемата можност, како влез за проток во автоматите се многу вредни.