EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Подружницата на Zoomgu во целосна сопственост (Zhonggu Co Интелигентна опрема за производство на копродукции, ООД) започна со изградба на парк за паметна индустрија за опрема за малопродажба

Прегледи:234 автор: Време на објавување: 234 Потекло:

Подружницата во целосна сопственост на Zoomgu (Zhonggu Intelligent Equipment Manufacturing Co., Ltd.) започна со изградба на паркот за паметна индустрија за опрема за малопродажба на 23-ти мај. Зоумгу потроши стотици милиони долари за изградба на нова база за истражување и развој на 45,000 интелигентни малопродажни опрема и го реализира производството и производството во истата година. Zoomgu Group се стреми да ја изгради најголемата база за производство на опрема за интелигентни трговски марки во светот.

20180620145933

Следејќи го темпото на развој на пазарот, технолошките иновации и прилагодувањето на индустрискиот развој, Zoomgu Technology се обидува да изгради интелигентен екосистем на уреди за малопродажба.

2

Продажбата на компанијата е во подем, уделот на пазарот постојано се зголемува, а репутацијата е позната во странство. Денес, TCN направи голем чекор напред во најголемиот снабдувач на автомати во светот.

Подружница во целосна сопственост на Zoomgu (копродукција за производство на интелигентна опрема Zhonggu Co. Ltd.) Чангша Zhonggu за производство на интелигентна опрема копродукции, Ltd е лоцирана во индустриски парк Нингксианг во Чангша, Хунан. Тоа е паметна малопродажна опрема за истражување и развој, вештачка интелигенција, Интернет на нешта, услуги во облак, големи податоци, мобилно плаќање, развој на софтвер и хардвер за автомати, прилагодување и други технологии во високотехнолошко претпријатие. Компанијата инвестираше 200 милиони јуани за изградба на база за истражување и развој на паметна малопродажна опрема. Проектот се планира да биде завршен и пуштен во производство пред 31 јануари 2019 година.

После петнаесет години немилосрдна потрага, секогаш фокусирајќи се на иновациите и истражувањето и истражувањето на автоматите и имајќи ја визијата „да се биде автомат од светска класа и да стане компанија од светска класа автомати“, Зоумгу се стреми да ја изгради најголемата интелигентна во светот база за производство на комерцијална опрема. , Да се ​​обезбеди глобален висококвалитетен, целосен асортиман на производи за автомати. Целосната конструкција на проектот „Индустриски парк за производство на паметни уреди во сред долина“ ќе даде огромен придонес во развојот на интелигентна продажба на мало на автоматите, отворајќи ново поглавје во паметната интелигенција.