EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Зумгу прави заеднички напор да се бори против „епидемијата“ !!!

Прегледи:277 автор: Време на објавување: 277 Потекло:

Обидете се најдобро да се справите со најлошата можна ситуација, Борете се против „епидемијата“

Од работењето на ongонггу, работевме напорно за да работиме нормално и активно соработувавме со локалните самоуправи и заедниците на сите нивоа за да ја контролираме епидемијата.

На 12 февруари, сите вработени во ongонггу извршија инспекција на нуклеинска киселина и се потрудија да ги отстранат можните ризици.


1

2

3

4

5

6

7

Компанијата ги формулираше мерките за уверување за спречување и контрола на новата круна на епидемијата на претпријатието, рано распоредуваше разни анти-епидемиски мерки и активно обезбедуваше уреден и стабилен развој на сите работи.

Со одговорен однос кон општеството и вработените во ongонггу, строго го регистрираме персоналот за влез и напуштање на постројката, а пред да влеземе во постројката, мора да ја провериме температурата, да ја дезинфицираме и друга работа; ние одбиваме сите странски единици и персонал да влезат во централата, а во исто време, нашите колеги во областа на епидемијата доцнат со работа, не оставајќи можност за вирусот!

8

9

Секој ден, ние инсистираме на прскање вода за дезинфекција во канцелариски згради, работилници и студентски домови за темелно да се дезинфицира сеопфатно без мртви агли. Ние чистиме и дезинфицираме јавни површини, како што се канцеларии и простории за состаноци, повеќе од два пати. Во исто време, ние го зајакнуваме чистењето и инспекцијата на дезинфекција на мртвите агли во областа на растението

10

Една маска по лице на ден

Секој во фабриката мора да носи маски во секое време!

11

12

13

14

Продолжете да ја земате температурата на вработените повеќе од двапати на ден

Тоалетот и салата за состаноци се опремени со средства за дезинфекција и средства за дезинфекција на рацете

По враќањето на работа, ќе се спроведе системот на специјална достава и посебен оброк за да се избегне собирање толпа

15

16

17

Секое одделение специјално назначено лице е одговорно за надзор над превенцијата и контролата на епидемијата на Одделот

Бараат секој вработен да заврши добра работа на самозаштита,

Често мијте ги рацете и чувајте ги користените маски подалеку од ѓубре.

Во исто време, заврши добра работа во класификацијата на ѓубрето и стави крај на секундарното загадување!

18

Битката против епидемијата е долготрајна борба.

Мора да внимаваме на високо ниво и никогаш да не се воздржуваме до последната минута.

Само се надевам дека на епидемијата наскоро ќе заврши.

Кога ќе дојде пролетта, сите можеме да шетаме по улиците без маски

Се надевам дека земјата е мирна и луѓето се безбедни и просперитетни!