EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Какви слотови знаете за автоматите?

Прегледи:290 автор: Време на објавување: 290 Потекло:

Сега автоматот не продава само пијалоци и закуски, туку се протега на различни производи, како што се машини за продажба на кармини, машина за продажба на сладолед, машина за продажба на овошје и зеленчук, машина за продажба на производи за возрасни итн.

Според различни производи, се избираат различни видови слотови, вклучувајќи слотови во форма на S, слотови за пролет / појас, шкафче за шкафче и други слотови.

Па, кои се вообичаените слотови за автомати?

1. Пролетни спирални слотови

Овој вид на канал има карактеристики на едноставна структура и може да се продаваат многу видови стоки. Може да продава вообичаени закуски, дневни потреби и други мали производи, како и пијалоци во шишиња.

7a6af06f96b3075d216f93dffe8298f


2. Слотови за појаси

Слотовите за појаси може да се каже дека се продолжение на пролетните слотови, што има многу ограничувања и е погодно за продажба на стоки со фиксно пакување и не е лесно за паѓање.

9g-вендинг-машина-1


3. Слотови во форма на S

Слотови во форма на S се специјално развиени за машини за продажба на пијалоци. Може да продава секакви пијалоци во шишиња и конзерви. Пијалоците се наредени во внатрешните слоеви, лизгајќи се од сопствената гравитација и нема да заглават. Извозот е контролиран од електромагнетски механизам.

Автомат за 19-ти години


4. Шкафчиња

Секоја кутија има посебни врати и контролни механизми. И една кутија може да има една ставка или еден комплет стока.

MCS-4D-вендинг-машина