EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Златното време на автоматите само што започнува!

Прегледи:419 автор: Време на објавување: 419 Потекло:

По изминатите три години, без надзор индустријата за малопродажба постепено стана „мирна“.


Во малопродажната револуција, автоматите чинат

помалку од продавници за наб convenудување во непосредна близина.

Во споредба со полиците без надзор, стапката на оштетување на товарот е помала, а потрошувачката е поголема.


 „Вендинг машина“ е исто така револуција во малопродажната индустрија

Неговиот изглед означува дека Кина влезе во трагата на светската трговија на мало.

И внесете го терминалот за малопродажба во состојба на „прашина“


Вендинг машините се наоѓаат во Кина само 20 години

Вкупната сума е помала од 1/10 од онаа во Европа и Америка.

Но, тоа е сведок на трансформацијата на кинеската малопродажна индустрија.

Исто така, секогаш се ажурира и повторува за да напише своја уникатна приказна.

Нема иднина автоматите да се сметаат како машини за трговија.

Денес, функцијата на автоматите не е само продажба на стоки.


Вендинг машина

Пред неколку дена, Леи Јун објави Weibo дека MI телефонот лансира автомат за продажба на паметни телефони во Индија

Името е „MiExpress“

Сместено во научниот парк Мањата во Бангалор

Потрошувачите можат да користат сметки за UPI (плаќања за паметни телефони)

И плаќање со готовина, дебитна картичка, кредитна картичка итн.

И оваа автомат е произведена од Zhonggu Technology OEM Co.ltd.


Според планот, МИ и во наредните месеци ќе продолжи да ја става вендинг машината на јавни површини како метро станици, аеродроми и трговски центри во поголемите индиски градови.