EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Иднината на автоматскиот автомат без надзор

Прегледи:286 автор: Време на објавување: 286 Потекло:

Во иднина, постојат три насоки за надградба и трансформација на автоматите како пониски:

Еден, ажурирање на продажниот канал. 

Како што се продажба на авто-сервис за појадок, автомат за продажба на козметика, машина за први земање примероци У, интелигентна машина за сладолед и така натаму.


Второ, повеќе затворање на потребите на корисникот

Според сценаријата, разбирање на потребите на корисниците да обезбедат соодветни услуги.

Насочен избор на стоки и услуги е исто така насока во иднина.


Трето, рекламирање 

Овластено е да ја зголеми интеракцијата со претпријатијата при продажба на стоки и да прилагоди рекламирање или маркетинг методи за брендови.


Во напливот на времето, наб theудуваниот автомат се продава исто како големо парче маснотии, тивко чекајќи го разделувачот со очи на тигар. Операторите треба да го променат размислувањето, да направат промени и да одговорат на развојот на состојбата на пазарот со пофлексибилно и повнимателно размислување, така што комерцијалната вредност што ја носи индустријата за надгледување на автомати може да има поголема улога.