EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

ДА СЕ КАЖЕ НЕ? Отвори снек бар во училиште?

Прегледи:260 автор: Време на објавување: 260 Потекло:

Тешки вести!

За време на двете сесии,

Официјалното објавување на Сина-веибо на мрежата Кина вести:

Министерството за образование јасно ги формулираше регулативите:

Од 1 април 2019 година

Основните, средните училишта и градинките не смеат да поставуваат снек-барови, супермаркети и други места за деловна храна.

Доколку има потреба да се постави, дозволата ќе се добие според законот.

1

Почнувајќи од следниот месец, учениците од основните и средните училишта низ целата земја можеби ќе треба да се збогуваат со закуските во училиштето.

Со други зборови, бројот на вендинг машини кои ја добиваат лиценцата очигледно соодветно ќе се зголеми. Ова несомнено ќе го промовира развојот на нова 24-часовна самопослужна интелигентна малопродажба во кампусот и ќе го заштити здравиот раст на студентите.

2-1

Автомати за зумугу во кампусот

Промовирање на здраво управување со храна на автоматите, како што се млеко со ниска температура и здрава вода за пиење.

Избегнување на храна со висока содржина на сол, многу шеќер и маснотии во кампусот

Според CCTV-2, нискотемпературното млеко стана главен тек на идниот пазар.

Откако го доживеа срамот предизвикан од инцидентот во прав од млеко „Санлу“, млечната индустрија се бори. Не така одамна, претставниците на НДК истакнаа дека државата ќе ја зголеми поддршката за млечната индустрија, а сродните индустрии исто така ќе добијат нови можности.

3-1

Професионалци рекоа дека градовите од првиот и од вториот ред се главните области на потрошувачка на млечни производи во Кина. Градовите од третиот и четвртиот степен се во фаза на одгледување. Се повеќе и повеќе урбани семејства ќе продолжат со исхраната и здравјето во иднина, што ќе донесе нови зголемувања на млечните претпријатија.

4-1

Топлото млеко има висок услов за потекло од млеко. Beе се чува во фрижидер 3-5 дена, свеж, побезбеден, поприроден и хранлив, исто како „свежо овошје“.

Нутритивната вредност на млекото со ниска температура е далеку поголема од онаа на нормалната температура. Експертите за млечни производи истакнуваат дека хранливото, свежо и безбедно свежо млеко е најдобриот избор за децата, особено активните материи во свежото млеко.

5

Како може нискотемпературното млеко да влезе во јавниот живот, училиштата, станбените области, канцелариските згради, така што животот на луѓето е поздрав и подобар? Различни трендови покажаа дека машината за продажба на млеко со ниска температура е најдобриот начин да се реши овој проблем.

Автоматската продажба на млеко со ниска температура Zoomgu е развиена за да го реши овој проблем.

Автоматска машина Zoomgu

Температурата се прилагодува слободно, ја штити свежината и исхраната на млечните производи

7-1

Јили Ниско-температурно млеко во кампусот

Автоматската продажба на млеко со ниска температура на Zoomgu е фаворизирана од многу брендови заради удобен распоред и зрела технологија.

8-1

9

10-1

Сценарија на автомати на Zoomgu

На крајот на 2019 година

На конференцијата за плаќање партнери на WeChat

13-1

Стратешки партнер на Зоумгу

Систем за набудување на Cloud SaaS

"Решението на картичката за членство Wechat на автомат за млеко"

Ја освојува наградата „Одличен случај“ за опрема за самопослужување

14

15-1

Систем за набудување на Cloud Saas

Раѓање на решението за членство во Вечат

Овозможете им на операторите лесно да го превртуваат капиталот, видливи приходите

Зголемете го бројот на повторени набавки од страна на потрошувачите

Аквизиција на податоци во реално време, прецизен маркетинг

Добијте услуги за клиенти и техничка поддршка, заштедете напор и работа

Распоред на машина за продажба на млеко со ниска температура

Тоа е исто како да додадете крилја на тигар.

16

во меѓу време

За бизнисмените на брендот

Ние ќе обезбедиме промоција на брендот, висококвалитетни ресурси на каналот

17

Сериско производство на машина за продажба на млеко од пастери со светла млекарница

18

19

Уште повеќе

Заедничка картичка, Кампус картичка, Картичка на заедницата

Три типа на членски картички, многу флексибилни

Може да се каже дека „една картичка во рака, без грижи за продажба на стока“

20

21

22

23

Изборот е поважен од напорната работа.

24