EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Автомати за продажба на млеко, Нагетс можности под новиот бран на мало!

Прегледи:291 автор: Време на објавување: 291 Потекло:

 "Домашниот ниско-температурен пазар на мало има годишна продажба од над 35 милијарди јуани во 2015 година и 110 милијарди јуани во 2017 година. На малопродажниот пазар на млеко со ниска температура има значителен простор. Во исто време, по Newу Хоуп и Нестле влегоа во индустријата за автоматска продажба, многу млечни претпријатија започнаа да ги следат работите “.

Како да се надоградат и трансформираат традиционалните индустрии?

Кои предизвици ги носи автоматот за млечната индустрија?

Скоро две години

Индустријата FMCG наиде на невидени предизвици

Интернетот го забрзува продирањето на традиционалните присутни мрежи

Скоро поголемиот дел од продажбата на брендови опаѓа во различен степен,

Во која спаѓа и млечната индустрија

2016 година "Водич за диета со жители"

Дневниот внес на млеко кај возрасните е 300g

Но, 80% од домашните жители не се во согласност со стандардите

Овие податоци покажуваат дека има значителен простор за пазар на продажба на млеко со ниска температура!

Препорачано внесување млечни производи за возрасни во националните упатства за исхрана

Континуирано подобрување на новите технологии

Автомати за продажба на млеко имаат добри изгледи, а режимот на продажба на светлина ќе биде главниот тек на малопродажбата во иднина.

Zoomgu соработува со Mengniu, Yili, Bright млечни производи

111 фунта       Млеко

Според податоците на Алибаба

Продажбата на автомати за пијалоци сочинува 65% од пазарот.

И млекото е попопуларно од пијалоците.

Иднината на автоматите за млеко сè уште е многу ветувачка.

Млекото доставено до состојбата на потрошувачката во заедницата е релативно мало, повеќето луѓе избираат да купуваат млеко во куќи во супермаркети.

Многу млади родители сакаат нивните деца да пијат свежо млеко секој ден.

Машината за внесување млеко може да се стерилизира и да се одржува топло

Ефикасно заштити ја свежината и исхраната на млекото

Подемот на „Интернет + нова малопродажба“

Воспоставувањето на онлајн платформа може да го реши проблемот со прекумерен проток на традиционална млечна индустрија.

Zoomgu Technology & Science Co., Ltd.

Давател на решенија за нови технологии за малопродажба без екипаж

Давател на нови малопродажни решенија без екипаж

Искрено со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас.

Да ја искористиме можноста на пазарот и да направиме успешна голема пригода