EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

123.9 милијарди јени на пазарот на сладолед во Кина!

Прегледи:257 автор: Време на објавување: 257 Потекло:

Кога станува збор за летото, мислам на маслено сино небо во егзотичен амбиент.

Вечерта, го прескокнувам ветерот на патот каде сè уште има преостаната топлина.

Старата ограда е покриена со темно зелени сенки на ползавец.

...

Се разбира

Лето без сладолед е хулиганство.


Сладоледот е популарен десерт.

Без разлика дали работите, студирате или на одмор

Чаша модерен и вкусен сладолед

Секогаш оставајте го притисокот да помине

Донесете им бесконечна радост на луѓето

И се развиваше до денес.

Сладоледот повеќе не е летен специјалитет.

Дури и во снежната зима

Сè уште купуваат многу луѓе.

Во текот на изминатите 10 години, сложеното ниво на раст на производството и продажбата на сладолед во Кина е околу 10%.

Денес, пазарот за сладолед има размер од скоро 100 милијарди јуани во Кина,

и ги надмина САД како најголем потрошувач на сладолед во светот.

Во 1990-тите години, Волс официјално влезе на кинескиот пазар, а индустријата за сладолед во Кина започна да се развива.

Локалните брендови Јили и Менгниу растат брзо.


Во април оваа година, запознаени сме со Мослијан, Старбакс воведе серија сладолед од јогурт, сладолед од чај. производи.


Според статистичките податоци на ЗЕМЈОДЕНИТЕ МИРИ

Центар за истражување на пазарот на сладолед во Кина

Вкупната количина на пазар на сладолед во Кина достигна 123.937 милијарди јуани.

Производство и продажба до 5.064 милиони тони

Тоа е да се каже, скоро 4 од 10 луѓе во Кина имаат сладолед

Луѓето се подготвени да чекаат во редици со чаша нето чај од црно млеко.

Тие исто така сакаат брзо да купат пијалок или топло кафе кога се на пат.

Но, сè уште има многу непријатности во купувањето сладолед во продавниците.

Во овој момент настанала машината за продажба на сладолед

Кина е голема земја храна

Исто така, укажува на огромен пазар.

Бакси влезе на пазарот за продажба на машини за сладолед

Уште во 2011 година, Бакси работи опрема со машини за продажба на сладолед.

Според работењето на податоците на Бакси, овој модел на канал е целосно изводлив без да се грижите за профитабилноста.


Вендинг машина за сладолед

Несомнено е дека е поблиску до потрошувачките навики на современите луѓе.

Овој модел на продажба ги задоволува потребите на младите.

Всушност

Интелигентна машина за продажба на сладолед

Каде и да го ставите

Може да стане прекрасна глетка

Привлечете гужва на минувачи

Популарност на машините за продажба на сладолед

Далеку од моделот на продажба на физички продавници


Автомати за сладолед се повеќе од едноставна продажба.

Наместо тоа, формирана е затворена јамка на бенигна потрошувачка на производство, продажба, публицитет и профит.

Која е иновативна фабрика за преработка на сладолед.

Затоа, треба строго да го контролираме квалитетот на сладоледот.

Внимателно изберете суровини -

Лошиот материјал директно ќе влијае на вкусот и стапката на откуп.

Сладоледот само се направи за 30 секунди преку терминали за самопослужување.


Покрај тоа, зголемувањето на здравствената култура ги тера потрошувачите да посветат поголемо внимание на храната и квалитетот на сладоледот

Вендинг машина за сладолед може да направи различни комбинации на состојки и вкусови.

Обезбедете ја температурата и вкусот на сладоледот.


Без разлика дали ќе признаете или не.

Режимот без надзор преовладува тивко.

Несвесно, тој е интегриран во секојдневниот живот на урбаните луѓе.

Вендинг машините станаа симбол на новата малопродажба

И еден од најпосакуваните начини на потрошувачка за младите потрошувачи

Вендинг машина е тренд на развој во иднина

Всушност, во областа на храната, широко користени се автоматите.

Но, тоа вклучува криогенско складирање дури и замрзнување.

Во моментов, малку претпријатија можат да го направат тоа целосно.

Денес би сакал да препорачам НИЦА претпријатие за интелигентна машина за сладолед.

- Интелигентна технологија Jибинг во провинцијата Хунан.

Вендинг машина за мек сладолед.


Веб-страница: www.zoomgu.com

Контактирајте не: [заштитена по е-пошта]