EN
сите категории
EN

[заштитена по е-пошта]

Предности

Хунан ongонггу Наука и Технологија копродукции, Ltd, една од најголемите фабрики за автомати во Кина, има постројки со повеќе од 200,000 квадратни метри, основни средства до повеќе од 500 милиони јени, има сопствено автоматско прскање - пријателство за околина, склопување, производна линија на листови и производна линија за обликување на инекции, продавница за мувла, годишен капацитет до 300,000 единици.