EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Products

Zhonggu - fokus nyedhiyakake produk mesin penjual otomatis sing berkualitas kanggo para pelanggan global

  • Pasar Mikro
  • elevator
  • Food
  • warung
  • Drink
  • Snack
  • Es krim
  • Pasokan medis
  • Locker Paket
Deleng maneh

solusi

Kita nyedhiyakake terminal cerdas, solusi sistem lan layanan kanggo ngoptimalake saluran distribusi, nyusun strukture, lan nambah pengalaman konsumen.

Sistem Manajemen VM

Tampilan kekuwatan

Peralatan pemrosesan logam lembaran sing kuat, kapasitas produksi logam lembaran gedhe, output tahunan nganti 200000 set.

PROFIL COMPANY

PROFIL COMPANY

Hunan Zhonggu Science and Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D lan pabrik mesin vending, intelijen buatan, Internet of Things, layanan cloud, data gedhe, pembayaran seluler, piranti lunak mesin penjual lan pengembangan perangkat keras lan kustomisasi. Iki minangka panyedhiya solusi bisnis O2O global. Iki minangka pionir Internet + layanan mandiri + model rantai bisnis tradisional ing sangisore lingkungan strategis awan. Kanthi kekuatan perusahaan lan level teknis sing kuat, Zhonggu digunakake ing luwih saka 100 negara lan wilayah.

MORE
bt15
bt14
bt13
bt12
bt11
bt10
bt9
bt8
bt7
bt6
bt5
bt1
bt2
bt3
bt4

Mitra KOPERASI

Tampilan kekuwatan