EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Masalah shooting

Layanan sawise-sales


Kita nawakake garansi siji (1) taun lan dhukungan teknis seumur hidup.

Yen mesin kasebut dioperasikake / digunakake kanthi instruksi lan kanthi bener lan bagean kasebut rusak sajrone masa garansi, kita bakal ngirim komponen anyar kanthi gratis.

Ana masalah / masalah sing ditanggepi para pembeli bisa menehi solusi solusi masalah.

Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kahanan apa wae ing ngisor iki:

a. Mesin rusak amarga panggunaan sing ora bener saka operator / operator sawise mesin disetujoni / ditampa nalika pisanan teka.

b. Rusak amarga instalasi utawa penyebaran sing salah.

c. Layar LCD / tutul sing rusak amarga kena cahya sing kuwat.

Kita online 12 jam / dina * 5 dina / minggu (8: 00-20: 00, Beijing Time) kanggo dhukungan sawise-sales.