EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604389573183837.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604389578585378.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604389579786622.jpg

Mesin Vending Combo Layar Sentuh

This is our big touch screen(49 inches) vending machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Pramila kita wis ngrancang lan nggawe cara sing gampang kanggo nanggapi kabutuhane masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi ngidini sampeyan nyedhiyakake macem-macem pilihan produk kanggo para pelanggan kanthi seneng lan wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1927 mm, W: 1005 mm, D: 892 mm

Kapasitas: 240-600 pcs

Model: ZG-D720-8C (50SP)

fitur

Kanthi dhuwit bali paling anyar kanggo ngilangi tombol jamming kaya model lawas

● Slot sing bisa disetel kanggo cemilan lan omben-omben sing beda.
● 49 inches touch screen, showing an amazing human-machine interactive interface and bringing
operasi interaksi manungsa.
● With the electrical demisting system
● Platform cloud ndhukung pamriksa data mesin & status kerja kanthi adoh.
● Standar MDB & DEX sing ditrapake, ndhukung periferal standar sing universal.

* Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk dhuwur kanthi bahan terisolasi, unit penjual energi sing efisien.
* Spiral dobel ing nampan chip.
* Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.
* Partisi tray sing bisa disetel lan dhuwur.
* Kothak awis sing aman / bisa dikunci.
* Kanthi sensor suhu (bisa diatur 4 nganti 25 derajat Celcius) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.
* Kanthi sensor gulung / Vend Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman dijamin. (duwe kredit nganti dikirim produk).
* Sistem ngawasi jarak jauh GPRS, ngirim informasi nyata wektu nyata.
* Heater Kaca sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.
* Rasio kapasitas lan ukuran sing apik.
* Tata letak fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
* Kompresor hemat energi, lsp.
* Sistem adhem kanthi pendingin R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.
* Teknologi umbul umume, 40mm kawangun, luwih kenceng lan jampel suhu sing luwih apik.

specifications
ZG-D720-8C (50SP)
Size H: 1927 mm, W: 1005 mm, D: 892 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    320 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 60 
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 240-600 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power 60 Biasa  Pendingin 458 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN