EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476813755707.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476812797521.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476813186262.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476816266041.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476819846736.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604476817396812.jpg

Mesin Vending Combo Tanpa Kulkas

Iki minangka mesin penjual cemilan. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Mesin iki nduweni kapasitas 210-300 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi kebutuhan fungsional lan kabutuhan psikologis tumrap konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1960 mm, W: 1261 mm, D: 771 mm

Capacity: All beverages 21-300 pcs

Model: ZG-S800-10C(22SP)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● With 8 inch LCD screen to display videos & pictures with 4G.

● Kanthi sensor gulung kanggo ngaturake yen ngirim kanthi sukses.

●  Kanthi keyboard logam kanggo milih produk. 

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Kapasitas gedhe, nganti 300 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

specifications
ZG-S800-10C(22SP)
SizeH: 1960 mm, W: 1261 mm, D: 771 mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   220 kg
Pilihan60
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasAll beverages 21-300 pcs
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
Power49 Biasa
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN