EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604384010341317.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604384018511792.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604384019220638.jpg

Mesin Penjual Roti Combo lan Ngombe

Iki mesin penjual layar sentuh. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Pramila kita wis ngrancang lan nggawe cara sing gampang kanggo nanggapi kabutuhane masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi ngidini sampeyan nyedhiyakake macem-macem pilihan produk kanggo para pelanggan kanthi seneng lan wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Size: 1940mm, W:1294mm, D:870mm

Kapasitas: 300-800 pcs

Model: ZG-CSC-10C(V22)(BA01)

fitur

Kanthi dhuwit bali paling anyar kanggo ngilangi tombol jamming kaya model lawas

● Slot sing bisa disetel kanggo cemilan lan omben-omben sing beda.
● Layar sentuh 22 inci, nuduhake antarmuka interaktif mesin-mesin sing hebat lan nggawa
operasi interaksi manungsa.
● Kanthi sistem demist listrik.
● Papan kontrol nggunakake desain 3D lan lampu indikator digunakake ing bolongan koin.
● Platform cloud ndhukung pamriksa data mesin & status kerja kanthi adoh.
● Standar MDB & DEX sing ditrapake, ndhukung periferal standar sing universal.

* Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk dhuwur kanthi bahan terisolasi, unit penjual energi sing efisien.
* Pintu sing aman kanthi lampiran lan lampu LED.
* Jendhela ndeleng mengkilap kaping telu.
* Spiral dobel ing nampan chip.
* Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.
* Partisi tray sing bisa disetel lan dhuwur.
* Kothak awis sing aman / bisa dikunci.
* Kanthi sensor suhu (bisa diatur 4 nganti 25 derajat Celcius) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.
* Kanthi sensor gulung / Vend Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman dijamin. (duwe kredit nganti dikirim produk).
* Sistem ngawasi jarak jauh GPRS, ngirim informasi nyata wektu nyata.
* Heater Kaca sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.
* Rasio kapasitas lan ukuran sing apik.
* Tata letak fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
* Kompresor hemat energi, lsp.
* Sistem adhem kanthi pendingin R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.
* Teknologi umbul umume, 40mm kawangun, luwih kenceng lan jampel suhu sing luwih apik.

specifications
ZG-CSC-10C (V22) (BA01)
SizeH: 1940mm, W: 1294mm, D: 870mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   300 kg
Suhu  4-25 ° C (luwes)
Pilihan60 
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas300-800 pcs
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
Power42 Biasa  Pendingin 510 W
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN