EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1637899621733442.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1637899620365541.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1637899621818196.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1637899622815392.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1637899622583524.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1637899623894521.jpg

Zoomgu Unmanned Store Intelligent Micro Market Vending Machine

Iki mesin vending cerdas. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut kabutuhan ergonomis lan konsumen, Wong ora prelu tundhuk kanggo njupuk produke saka mesin kasebut. Mesin iki nduweni kapasitas 539 ~ 819 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1992 mm, W: 2860 mm, D: 930 mm

kapasitas: 1587 pcs(miturut ukuran barang)

Model: ZG-NMM-16V(V22)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Sistem derek kanthi efektif bisa nyegah produk dadi rusak (nalika dispensasi

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.


specifications

ZG-NMM-16V(V22)

Size

H: 1992 mm, W:2860 mm, d:930 mm

Sistem Pembayaran

Bill, koin, Kartu Kredit, Pembayaran Tanpa Tunai, Pembayaran Kode QR dll.

bobot   

710 kg

Suhu  

6-25 ° C (luwes)

Pilihan

6 rak karo 28 slot saben shElf

Power supply 

AC 110V~240V, 50/60HZ

kapasitas

1587 pcs(miturut ukuran barang)

pilihan

Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC

aplikasi

Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, stasiun sepur, bandara, hotel, rumah sakit, pusat perbelanjaan dll.


Details


PANALITEN