EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535784562216.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535784807350.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535784432739.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605535787988994.jpg

Mesin Penjepit Topeng Sanitary Hand Wall Dipasang

Iki mesin vending dipasang ing tembok. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Mesin iki duwe kapasitas 150 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm

Kapasitas: Udakara 900 pcs

Model: ZG-NSC-2N (H22)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, kertu kredit, lsp.

● Kanthi layar LCD 22 inci kanggo nampilake video & gambar nganggo 4G.

● Kanthi sensor gulung kanggo ngaturake yen ngirim kanthi sukses.

● Kanthi keyboard logam kanggo milih produk. 

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Kapasitas gedhe, nganti 150 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

specifications
ZG-NSC-2N (H22)
Size H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    117 kg
Pilihan 60
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas Udakara 150 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power 29 Biasa
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN