EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1628732070703137.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1628732071585615.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1628732075500630.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1628732074740790.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1628732078254551.jpg

Zoomgu Self-testing Kit Vending Machine With Contactless Payment

Iki mesin vending cerdas. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut kabutuhan ergonomis lan konsumen, Wong ora prelu tundhuk kanggo njupuk produke saka mesin kasebut. Mesin iki nduweni kapasitas 539 ~ 819 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1970 mm, W: 1440 mm, D: 980 mm

Kapasitas: 539-819 pcs

Model: ZG-CMX-10N (V22)

fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Sistem derek kanthi efektif bisa nyegah produk dadi rusak (nalika dispensasi

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Kapasitas gedhe, nganti 819 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

● Layar sentuh resolusi dhuwur 22 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-CMX-10N (V22)
Size H: 1970 mm, W: 1440 mm, D: 980 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    516 kg
Suhu   6-25 ° C (luwes)
Pilihan Nganti 77 barang
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 539-819 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power 60 Biasa  Pendingin 700 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


Details




PANALITEN