EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1606396784381651.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606396786132737.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606396784687633.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606396784558581.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606396787227320.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1606396787223329.jpg

Mesin Vending Disinfektan Zoomgu

Iki mesin vending dipasang ing tembok. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Mesin iki duwe kapasitas 150 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm

Kapasitas: Udakara 900 pcs

Model: ZG-NSC-2N (H22)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, kertu kredit, lsp.

● Kanthi layar LCD 22 inci kanggo nampilake video & gambar nganggo 4G.

● Kanthi sensor gulung kanggo ngaturake yen ngirim kanthi sukses.

● Kanthi keyboard logam kanggo milih produk. 

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Kapasitas gedhe, nganti 150 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

specifications
ZG-NSC-2N (H22)
SizeH: 1940 mm, W: 1121 mm, D: 771 mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   117 kg
Pilihan60
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasUdakara 150 pcs
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
Power29 Biasa
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN