EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Industri mesin penjual wis mlebu jaman ora ana wong.

Ndeleng:16 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 16 asal:

Kemajuan model mesin vending terus-terusan luwih akeh nesu produk sing bisa didol, wiwit saka vending nganti kombinasi karo marketing lan pembayaran, mesin penjual otomatis nggawe skenario konsumsi offline. Integrasi pembayaran pangenalan rai lan penjualan otomatis lan pickup cepet nggawe operasi konsumsi offline dadi luwih gampang, menehi pengalaman blanja sing luwih apik. Mung siji langkah saka milih mbayar, gampang ngilangi proses pindai kode liwat ponsel.

Miturut kahanan umum pasar mesin vending ing Eropa, Amerika Serikat lan Jepang, mesin vending global ing taun 2016 tekan 18.9 yuta unit, paningkatan 5% saben taun.

Ing aspek produk, mesin vending nyedhiyakake produk sing luwih akeh lan luwih nggatekake konsep urip sehat, ing aspek teknologi, mesin penjual otomatis bakal nindakake macem-macem layanan kanthi intelijen minangka inti. Ing aspek perusahaan, mesin penjual otomatis mandhiri kanthi teknologi intelijen buatan, lan kanthi mangkono ningkatake layanan sing trep lan efisien kanggo macem-macem adegan.

Integrasi industri mesin penjual otomatis karo Internet dadi luwih jero, kanthi pangembangan teknologi toko tanpa pengawasan dadi umum ing industri iki, macem-macem jinis mesin, macem-macem fungsi, lan skenario aplikasi sing beda-beda nyebabake industri mesin penjual otomatis menyang jaman gedhe "Ora dijaga toko ”.