EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605596103959582.jpg

Mesin Penjual Es Krim Zoomgu

Iki mesin penjual es krim kita. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1800 mm, W: 1210 mm, D: 800 mm

Kapasitas: 100-120 cangkir (90L)

Model: ZG-ICEC-133 (32HP)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Layar sentuh resolusi dhuwur 22 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-ICEC-133 (32HP)
SizeH: 1800 mm, W: 1210 mm, D: 800 mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   260 kg
Suhu  4-25 ° C (luwes)
Pilihan54
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas100-120 cangkir (90L)
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
PowerStand-by 200 W  Mbuwang 1800 W
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN