EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604394628495164.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604394636868633.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604394636776233.jpg

Mesin Vending Es Krim Lembut sing Cerdas

Iki mesin penjual es krim kita. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1800 mm, W: 740 mm, D: 800 mm

Capacity: 100 cups(90L)

Model: ZG-ICE-D-133XJ01


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Layar sentuh resolusi dhuwur 22 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-ICE-D-133XJ01
Size H: 1800 mm, W: 740 mm, D: 800 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    260 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 54
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 100 cups(90L)
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power Stand-by 200 W  Mbuwang 1800 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN