EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392086490444.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392105426118.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392106198354.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392107329056.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392107366071.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604392108295094.jpg

Mesin Vending Panganan Daging Beku Zoomgu

Iki mesin vending panganan beku. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Mesin iki nduweni kapasitas 270-800 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi kebutuhan fungsional lan kabutuhan psikologis tumrap konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1375 mm, D: 875 mm

Kapasitas: 270-500 pcs

Model: ZG-FMX-9G(V22)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Sistem derek kanthi efektif bisa nyegah produk dadi rusak (nalika dispensasi

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Kapasitas gedhe, nganti 270 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

● Layar sentuh resolusi dhuwur 22 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-FMX-9G (V22)
Size H: 1940 mm, W: 1375 mm, D: 875 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    420 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 54
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 270-500 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power 45 Biasa  Pendingin 1430 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN