EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604500289858306.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391160611383.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391165129378.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604391166895750.jpg

Mesin Penjualan Obat Panganan Zoomgu Panas

Iki mesin penjual panganan sing panas. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Mesin iki duwe kapasitas 833 ~ 1188 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi kebutuhan fungsional lan kabutuhan psikologis tumrap konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1220 mm, D: 1015 mm

Kapasitas: 60-160 pcs

Model: ZG-CFM-4C(H32)

fitur

● Low failure rate, fast delivery.

● 32 inch HD touch screen supporting advertisement playing, interaction.

● New upgraded slots design,enlarge capacity.

● Crawler-type receiving goods:Double capacity than same products.

● Steady delivery: soup etc.can be sold.

● Microwave heating module:advanced water cooling system.

● Humanized design: No need to bend, take out with reminding light,automatic door.

● Remote temperature control ,intelligent manage-ment anytime,anywhere.

● Compatible with different payment options.Wechat Pay, Alipay, notes, coins,credit card, face-recognition, etc.

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Kapasitas gedhe, nganti 160 produk (miturut ukurane).

● Layar sentuh resolusi dhuwur 32 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-CFM-4C (H32)
Size H: 1940 mm, W: 1220 mm, D: 1015 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    450 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 30
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 60-160 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power 80 Biasa  Pemanasan 3000 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN