EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469766122665.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469765838562.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469756828786.jpg

Mesin Penjual Es Krim Zoomgu Beku

Iki mesin vending panganan beku. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Konsumen sing ora diwenehi wong kudu sujud kanggo njupuk produk saka mesin kasebut. Bisa nyukupi tuntutan fungsional lan kabutuhan psikologis konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1836 mm, W: 846 mm, D: 642 mm

Kapasitas: 90-150 pcs

Model: ZG-FSC-5G(10SP)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Sistem derek kanthi efektif bisa nyegah produk dadi rusak (nalika dispensasi

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Kapasitas gedhe, nganti 150 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

● Layar sentuh resolusi dhuwur 10 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-FSC-5G (10SP)
Size H: 1836 mm, W: 846 mm, D: 642 mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    180 kg
Suhu   -18 - -25°C(adjustable)
pilihan Nganti  54
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 90-150 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power 20 Biasa  Pendingin 700 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN