EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387164148130.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387144957539.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604387165914993.jpg

Mesin Penjual Otomatis Salad Woh Zoomgu

Iki minangka mesin penjual otomatis. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
That’s why we have designed and developed a convenient way to respond to the needs of the public. Our high-capacity combination vending machines allow you to provide your customers multiple choices of products to satisfy the customer and bring more income.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1624mm, D: 850mm

Kapasitas: 360 pcs

Model: ZG-D900-11L(32SP)


fitur

● Sistem angkat bisa adol produk sing ringkih.
● Kanthi sistem lift, bisa adol Produk sing ringkih, panganan seger, kayata omben-omben ing botol kaca / kaleng / botol / kothak / paket alus - Awak berbuih poliuretan & kompresor Embraco.
● Sistem proteksi nalika bocor listrik njamin mesin Zoomgu kanthi aman
● Platform cloud ndhukung pamriksa data mesin & status kerja kanthi adoh.
● Standar MDB & DEX sing ditrapake, ndhukung periferal standar sing universal.

Beda karo model lawas, Kanthi dhuwit bali paling anyar kanggo ngilangi tombol.

fitur
* Sistem elevator sing mulus lan cepet sing cocog kanggo tuku produk sing rapuh
* Gampang nyopot unit pendinginan kanggo pangopènan utawa perbaikan (unit metu saka ngarep)
* Nduwe antarmuka sing ramah pangguna (kanggo pemrograman gampang & ngganti setelan) regane lsp
* Protokol Dex kanggo sistem telemetri lan pembayaran tanpa awis (Paypass, Android Pay, Tap n go, lsp)
* Sistem sensor gulung kanggo pangiriman sing dijamin utawa dhuwit bali kanthi otomatis
* Bukak lawang 90 derajat supaya bisa diisi luwih gampang
* Lampu LED (super terang)
* Nyetel spiral sing gampang mung narik & corak (ora perlu nyopot tray)
* Keypad gaya ATM kanggo kekuatan lan linuwih
* Rak sing bisa disetel supaya cocog karo kabutuhan lan produk sampeyan

specifications
ZG-D900-11L (32SP)
Size H: 1940 mm, W: 1624mm, D: 850mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    420 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 60 
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas pcs 360
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Power 60 Biasa  Pendingin 480 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN