EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228087539697.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228087743149.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228087745048.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228089482244.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1605228089997698.jpg

Mesin Vending Salad Woh Salad Woh

Iki minangka mesin penjual otomatis. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Pramila kita wis ngrancang lan nggawe cara sing gampang kanggo nanggapi kabutuhane masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi ngidini sampeyan nyedhiyakake macem-macem pilihan produk kanggo para pelanggan kanthi seneng lan wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1882 mm, W: 1163 mm, D: 911 mm

Kapasitas: 300-800 pcs

Model: ZG-D900-9C (55SP)

fitur

● Sistem angkat bisa adol produk sing ringkih.
● Kanthi sistem lift, bisa adol Produk sing ringkih, panganan seger, kayata omben-omben ing botol kaca / kaleng / botol / kothak / paket alus - Awak berbuih poliuretan & kompresor Embraco.
● Sistem proteksi nalika bocor listrik njamin mesin Zoomgu kanthi aman
● Papan kontrol nggunakake desain 3D lan lampu indikator digunakake ing bolongan koin.
● Platform cloud ndhukung pamriksa data mesin & status kerja kanthi adoh.
● Standar MDB & DEX sing ditrapake, ndhukung periferal standar sing universal.

Kanthi dhuwit bali paling anyar kanggo ngilangi tombol jamming kaya model lawas

fitur
* Sistem elevator sing mulus lan cepet sing cocog kanggo tuku produk sing rapuh
* Gampang nyopot unit pendinginan kanggo pangopènan utawa perbaikan (unit metu saka ngarep)
* Nduwe antarmuka sing ramah pangguna (kanggo pemrograman gampang & ngganti setelan) regane lsp
* Protokol Dex kanggo sistem telemetri lan pembayaran tanpa awis (Paypass, Android Pay, Tap n go, lsp)
* Sistem sensor gulung kanggo pangiriman sing dijamin utawa dhuwit bali kanthi otomatis
* Bukak lawang 90 derajat supaya bisa diisi luwih gampang
* Lampu LED (super terang)
* Nyetel spiral sing gampang mung narik & corak (ora perlu nyopot tray)
* Keypad gaya ATM kanggo kekuatan lan linuwih
* Rak sing bisa disetel supaya cocog karo kabutuhan lan produk sampeyan

specifications
ZG-D900-9C (55SP)
SizeH: 1882 mm, W: 1163 mm, D: 911 mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   340 kg
Suhu  4-25 ° C (luwes)
Pilihan54 
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas300-800 pcs
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
Power45 Biasa  Pendingin 465 W
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN