EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470161898169.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470180814068.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470180849716.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470181997951.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604470182168584.jpg

Mesin Vending Salad Woh Salad Woh

Iki minangka mesin penjual otomatis. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Pramila kita wis ngrancang lan nggawe cara sing gampang kanggo nanggapi kabutuhane masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi ngidini sampeyan nyedhiyakake macem-macem pilihan produk kanggo para pelanggan kanthi seneng lan wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 2040 mm, W: 3140 mm, D: 1000 mm

Kapasitas: 800-1000 pcs

Model: ZG-CFS-8V-L/R(V22)


fitur

● Bisa adol ombenan, cemilan, salad, sayuran lan liya-liyane ...

● Bisa ndhukung mekanisme pambayaran koin lan akseptor tagihan lan kertu maca kanggo ndhukung denominasi CAD

● Siji bendara lan loro abdi

● Mekanisme sabuk dobel ing 7 rak

● Layar tutul kanthi ukuran 22 inci, muter kabeh jeneng komoditas, rega, mata uang, gambar utawa video lan gambar utawa video pariwara.

● Ndhukung kanggo adol sayuran, woh-wohan, omben-omben, susu, daging kanthi cara kothak

● Mekanisme angkat kanggo ndhukung produk sing adol asri sing ana ing paket

● Wadah ijo sing katon luwih ramah lingkungan

● Tag rega digital

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Independent refrigeration system, easy to maintenance

● Kompresor sing diimpor kanthi efek kulkas sing luwih apik 

specifications
ZG-CFS-8V-L / R (V22)
SizeH: 2040 mm, W: 3140 mm, D: 1000 mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   1100 kg
Suhu  4-25 ° C (luwes)
pilihanNganti 120 
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas800-1000 pcs
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
Power50 Biasa  Pendingin 1600 W
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN