EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469850666882.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469843407014.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604469850136824.jpg

Mesin Vending Salad Woh Salad Woh

Iki minangka mesin penjual otomatis. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki premi.
Pramila kita wis ngrancang lan nggawe cara sing gampang kanggo nanggapi kabutuhane masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi ngidini sampeyan nyedhiyakake macem-macem pilihan produk kanggo para pelanggan kanthi seneng lan wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Size: H:1970 mm, W:1330mm, D:850mm

Capacity: 360 pcs

Model: ZG-CEL-11C(V10..1)


fitur

● Sistem angkat bisa adol produk sing ringkih.
● Kanthi sistem lift, bisa adol Produk sing ringkih, panganan seger, kayata omben-omben ing botol kaca / kaleng / botol / kothak / paket alus - Awak berbuih poliuretan & kompresor Embraco.
● Sistem proteksi nalika bocor listrik njamin mesin Zoomgu kanthi aman
● Platform cloud ndhukung pamriksa data mesin & status kerja kanthi adoh.
● Standar MDB & DEX sing ditrapake, ndhukung periferal standar sing universal.

With the latest coin return lever to eliminate button jamming like on older models
fitur:
* Ultra smooth & fast elevator system suitable for vending fragile products
* Gampang nyopot unit pendinginan kanggo pangopènan utawa perbaikan (unit metu saka ngarep)
* Nduwe antarmuka sing ramah pangguna (kanggo pemrograman gampang & ngganti setelan) regane lsp
* Protokol Dex kanggo sistem telemetri lan pembayaran tanpa awis (Paypass, Android Pay, Tap n go, lsp)
* Sistem sensor gulung kanggo pangiriman sing dijamin utawa dhuwit bali kanthi otomatis
* Bukak lawang 90 derajat supaya bisa diisi luwih gampang
* Lampu LED (super terang)
* Nyetel spiral sing gampang mung narik & corak (ora perlu nyopot tray)
* Keypad gaya ATM kanggo kekuatan lan linuwih
* Rak sing bisa disetel supaya cocog karo kabutuhan lan produk sampeyan

specifications
ZG-CEL-11C(V10..1)
Size H:1970 mm, W:1330mm, D:850mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    400 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 60 
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas pcs 360
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Power 45 Biasa  Pendingin 430 W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN