EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604370195781946.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604370201472293.jpg
https://www.zoomgu.com/upload/product/1604370201247713.jpg

Mesin Penjualan Minuman Populer Zoomgu

This is our most popular drink machine. It is perfect for crowded retail locations, convenience stores, or anywhere the floor space is at a premium.
Pramila kita wis ngrancang lan nggawe cara sing gampang kanggo nanggapi kabutuhane masarakat. Mesin vending kombinasi kapasitas tinggi ngidini sampeyan nyedhiyakake macem-macem pilihan produk kanggo para pelanggan kanthi seneng lan wareg.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Size: H:1935mm, W:1240mm, D:870mm

Kapasitas: 400-500 pcs

Model: ZG-CCH-10N(V10)


fitur

Kanthi dhuwit bali paling anyar kanggo ngilangi tombol jamming kaya model lawas

● Adjustable slot fits for different drinks.
● Capable of intelligent data checking, statistics, calculating, self-diagnosis, etc.
● Polyurethane foaming body & imported Embraco compressor.
● Platform cloud ndhukung pamriksa data mesin & status kerja kanthi adoh.
● Standar MDB & DEX sing ditrapake, ndhukung periferal standar sing universal.

* Gampang nyopot unit pendinginan kanggo pangopènan utawa perbaikan (unit metu saka ngarep)
* Nduwe antarmuka sing ramah pangguna (kanggo pemrograman gampang & ngganti setelan) regane lsp
* DEX protocol for telemetry and cashless payment systems (VNpay, paypass, android pay ,tap n go , etc)
* Sistem sensor gulung kanggo pangiriman sing dijamin utawa dhuwit bali kanthi otomatis
* Bukak lawang 90 derajat supaya bisa diisi luwih gampang
* Lampu LED (super terang)
* Nyetel spiral sing gampang mung narik & corak (ora perlu nyopot tray)
* Keypad gaya ATM kanggo kekuatan lan linuwih
* Rak sing bisa disetel supaya cocog karo kabutuhan lan produk sampeyan

specifications
ZG-CCH-10N (V10)
Size H:1935mm, W:1240mm, D:870mm
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot    350 kg
Suhu   4-25 ° C (luwes)
Pilihan 60 
Power supply  AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitas 400-500 pcs
Antarmuka standar  MDB / DEX / RS232
Warranty 1Wong Loro
Power Normal 65W  Refrigerated 425W
pilihan Wechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasi Sekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN