EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Mesin penjual ora mung bisa adol barang, nanging uga anget atine

Ndeleng:16 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 16 asal:

Mungkin akeh wong sing ngerti manawa mesin penjual otomatis populer ing Jepang.

Nyatane, padha karo siji mesin penjual kanggo saben 23 wong.

Amarga wong Jepang nglindhungi properti umum, mesin penjual iki arang rusak kanthi artifisial.

Mesin vending kaya simbol Jepang.

Apa kutha sing rame

Utawa deso sing arang pedunung

Mesin vending ana ing endi wae.

Apamaneh ing padesan

Mesin penjual otomatis iki nyedhiyakake urip sing luwih trep kanggo warga lokal.


Contone, ing musim salju, salju sing kenthel nyebabake akeh masalah kanggo warga lokal.

Mesin vending minangka eksistensi sing trep lan anget.

Wong bisa tuku omben-omben panas saka mesin penjual salju sing ditutupi salju lan atine bakal luluh amarga omben-omben anget kasebut


Anane Mesin Vending "Apik".

"Anget" iki wis dilebokake ing uripe masarakat.

Urip wis berkembang kanthi gampang lan cepet.

Nanging yen sampeyan pengin ngupayakake rasa nyenengake.

Ora rampung.

Kita kudu luwih nggatekake apa sing wis ana saiki.

Mikir apa sejatine tegese rasa seneng. 


Dheweke bakal katon ing endi wae.

Pojok wilayah pagunungan sing adoh

Segara pedunung kanthi pedhes

Pungkasan Bumi utawa Cape Segara

 "Aku mesthi pengin ngerti,

Ing papan sing kaya ngono

Sapa sing nggunakake mesin penjual otomatis iki? "


Ora preduli sepira jarake

Sampeyan bisa nemokake mesin vending.

Kayane luar biasa.

Nanging uga amarga popularitas mesin penjual otomatis.


Nalika sampeyan ora bisa ndeleng kanthi jelas ing wayah wengi.

Cahya mesin vending sing nuntun kita.

Mesin penjual otomatis iki dadi sumber suka cita.

Nyekel ombenan panas ing es lan salju.


Penak iki wis suwe dilebokake ing urip kita.

Sampeyan kudu diregani.

Dheweke umume dadi ora digatekake.

Lan kita uga kudu ngrasakake anget urip sing kita uwalake.

Anget cilik iki.

Iki uga bisa nggawa kita seneng banget.