EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Eceran tanpa manajemen, apa masalah sing kudu digatekake perusahaan merek!

Ndeleng:16 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 16 asal:

Nongfu Spring, Wahaha, Want Want, Unification, Master Kong, Family Trep, Jingkelong, Good Shop, lan sektor ritel sing saiki dudu duweke, saiki dibandhingake karo taun-taun adhem ing taun-taun kepungkur, wis rame ing endi wae, kanthi luwih akeh kaluwihan rantai pasokan lan sumber daya saluran . Perusahaan merek wis mlebu pasar, sing nggawa arah beda ing industri kasebut. Ing tangan siji, iki uga nyebabake pasar wiwit mikir luwih lengkap babagan kepiye perusahaan merek bisa nyebarake saluran ritel tanpa manajemen.


Apa poin utama distribusi independen saluran ritel tanpa perhatian kanggo perusahaan merek?

Titik 1: Biaya Terminal lan Bali

Biaya lan bali minangka topik kekal ing bisnis apa wae. Sanajan ritel tanpa tenaga duwe kaluwihan tartamtu ing sumber daya manungsa lan nyewa, biaya penyebaran mesin penjual kanthi akeh, kontainer cerdas utawa toko serba guna tanpa wates isih dhuwur amarga pangembangan teknologi ritel tanpa tenaga saiki. Mula, sanajan ora ana saluran ritel sing kasedhiya kanggo perusahaan merek, mesthine kudu ngetrapake biaya kanthi tliti lan pitungan bali, aja nganti mburu-mburu investasi ing bulu ayam ing papan pungkasan.


Titik 2: Coba waca hubungane karakteristik komoditas merek lan permintaan konsumen

Amarga lingkungan konsumsi, kesadharan lan kabiasaan klompok konsumen utama wis owah akeh, perusahaan merek kudu nganggep kabeh hubungan antara karakteristik komoditas dhewe lan konsumen nalika nyebar bisnis ritel tanpa independen. Dawane lini produk, kaku produk, atribut umur produk lan faktor liyane bisa mengaruhi kinerja saluran ing bisnis nyata. Perusahaan merek kudu nggawe konsumen dadi pusat lan cocog karo komoditas khas sing cocog karo kebutuhan klompok konsumen utama.


Titik Kunci 3: Konstruksi Sistem Kontrol Bisnis

Sistem kontrol bisnis pancen duwe rong level, siji yaiku kontrol internal, lan liyane yaiku kontrol saluran. Sanajan level cerdas terminal ritel tanpa kendhali banget, miturut pengalaman praktis, internal lan eksternal kudu nggunakake akeh energi kanggo nggawe sistem kontrol sing cocog. Internal kayata sistem operasi, eksternal kayata kontrol saluran, anti kolusi, pengawetan aset lan liya-liyane. Saluran ritel tanpa manajemen minangka saluran anyar kanthi vitalitas lan keragaman. Sistem kontrol saluran anyar ora mung kudu njaga keluwesan inovasi tartamtu, nanging uga njaga urutan saluran lan ngembangake bisnis perusahaan. Mula, kanggo umume perusahaan merek, ngadhepi saluran kasebut minangka kesempatan lan tantangan.