EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

SAY NO? Mbukak bar cemilan ing sekolah?

Ndeleng:27 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 27 asal:

Warta abot!

Sajrone rong sesi kasebut,

Sina-weibo resmi Jaringan Berita China ngirim:

Menteri Pendidikan nyusun Peraturan kasebut kanthi cetha:

Wiwit tanggal 1 April 2019

Sekolah dhasar, sekolah menengah, lan taman kanak-kanak ora diidini nyiyapake bar cemilan, supermarket lan papan bisnis panganan liyane.

Yen ana kebutuhan kanggo nyiyapake, idin bakal dipikolehi miturut ukum.

1

Wiwit wulan ngarep, Siswa Sekolah Dasar lan Sekolah Menengah ing saindenging negara bisa uga pamit marang cemilan sekolah.

Kanthi tembung liyane, jumlah mesin penjual otomatis sing entuk lisensi temenan bakal tambah akeh. Iki pancen bakal ningkatake pangembangan ritel cerdas layanan mandhiri 24 jam ing kampus lan nglindhungi tuwuhing siswa sing sehat.

2-1

Mesin penjual otomatis Zoomgu ing kampus

Mromosikake manajemen panganan sing sehat kanggo mesin penjual otomatis, kayata susu suhu rendah lan banyu ngombe sing sehat.

Nyingkiri panganan sing akeh uyah, gula lan gajih sing akeh mlebu kampus

Miturut CCTV-2, susu suhu sithik wis dadi pasar utama ing mangsa ngarep.

Sawise ngalami rasa isin amarga kedadeyan Kedadeyan Susu Bubuk Sanlu, industri susu wis berjuang. Boten dangu, perwakilan NPC ngajokake negara kasebut bakal nambah dhukungan kanggo industri susu, lan industri sing ana gandhengane uga bakal entuk kesempatan anyar.

3-1

Profesional ujar manawa kutha pertama lan nomer loro minangka area konsumsi utama produk susu ing China. Kutha nomer telu lan papat ana ing tahap budidaya. Kulawarga kutha saya akeh bakal ngupayakake nutrisi lan kesehatan ing mbesuk, sing bakal nambah tambahan kanggo perusahaan susu.

4-1

Susu anget nduweni sarat dhuwur kanggo asal susu. Bakal digawe adhem nganti 3-5 dina, seger, luwih aman, luwih alami lan nutrisi, kaya dene 'buah segar'.

Nilai nutrisi susu sing sithik sithik tinimbang suhu normal. Para ahli susu negesake manawa susu seger sing bergizi, seger lan aman minangka pilihan sing paling apik kanggo bocah-bocah, utamane zat aktif ing susu seger.

5

Kepiye susu sing sithik suhu bisa mlebu urip umum, sekolah, area omah, gedhung kantor, saengga uripe masarakat luwih sehat lan luwih apik? Maneka tren nampilake mesin penjual susu kanthi suhu murah minangka cara paling apik kanggo ngatasi masalah iki.

Mesin penjual susu murah suhu Zoomgu dikembangake kanggo ngatasi masalah iki.

Mesin vending Zoomgu

Suhu bisa diatur kanthi bebas, nglindhungi kesegaran lan nutrisi produk susu

7-1

Susu suhu rendah Yili ing kampus

Mesin penjual susu kanthi suhu rendah Zoomgu disenengi dening akeh merek amarga tata letak sing cocog lan teknologi diwasa.

8-1

9

10-1

Skenario mesin penjual Zoomgu

Ing pungkasan taun 2019

Ing Konferensi Mitra Pay WeChat

13-1

Mitra strategis Zoomgu

Sistem Pemantauan Cloud SaaS

"Solusi Kertu Keanggotaan mesin penjual susu Wechat"

Menang Penghargaan Kasus Banget kanggo Peralatan Layanan Diri

14

15-1

Sistem ngawasi Cloud Saas

Kelahiran Solusi Kertu Keanggotaan Wechat

Ayo operator kanthi gampang nguripake modal, bisa dideleng

Nambah jumlah tuku sing bola-bali dening konsumen

Akuisisi data wektu nyata, pemasaran presisi

Entuk layanan pelanggan lan dhukungan teknis, simpen gaweyan lan operasi

Tata Letak Mesin Penjual Susu Suhu Rendah

Kayane nambah swiwi menyang macan.

16

sawetoro wektu

Kanggo Pengusaha Brand

Kita bakal nyedhiyakake promosi merek, sumber daya saluran berkualitas tinggi

17

Produksi Kumpulan Mesin Vending Susu Pasteur Kanthi Susu Padhang

18

19

Opo maneh

Kertu Umum, Kertu Kampus, Kertu Komunitas

Telung jinis kertu anggota, fleksibel banget

Bisa diarani "siji kertu ing tangan, ora kuwatir adol barang"

20

21

22

23

Pilihan luwih penting tinimbang kerja keras.

24