EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Mesin penjual susu, kesempatan Nugget ing gelombang ritel anyar!

Ndeleng:28 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 28 asal:

 "Pasar ritel suhu rendah domestik duwe penjualan tahunan luwih saka 35 milyar yuan ing taun 2015 lan 110 milyar yuan ing taun 2017. Ana akeh ruang ing pasar ritel susu suhu rendah. Ing wektu sing padha, sawise New Hope lan Nestle mlebu industri mesin penjual otomatis, akeh perusahaan susu wiwit diterusake. "

Kepiye cara upgrade lan ngowahi industri tradisional?

Tantangan apa sing ditindakake mesin penjual ing industri susu?

Meh rong taun

Industri FMCG ngalami tantangan sing durung pernah ana sadurunge

Internet nyepetake penetrasi offline tradisional

Meh mayoritas penjualan merek wis beda-beda,

Sing uga kalebu industri susu

2016 "Pandhuan Diet Warga"

Asupan susu saben dina diwasa 300g

Nanging 80% penduduk rumah tangga ora nganti standar

Data kasebut nuduhake manawa ana akeh ruangan kanggo pasar dodolan susu suhu murah!

Asupan produk susu diwasa sing disaranake ing pedoman panganan nasional

Peningkatan teknologi anyar sing terus-terusan

Mesin penjual susu duwe prospek sing apik, lan mode jual sithik bakal dadi arus utama ritel ing mbesuk.

Zoomgu kerja sama karo Mengniu, Yili, Susu padhang

牛奶 111       Susu

Miturut data Alibaba

Penjualan mesin penjual minuman minangka 65% pasar.

Lan susu luwih disenengi tinimbang ombenan.

Masa depan mesin penjual susu isih njanjeni banget.

Susu sing dikirim menyang kahanan konsumsi masarakat cukup sithik, umume wong milih tuku susu kotak ing supermarket.

Akeh wong tuwa sing pengin bocah ngombe susu seger saben dina.

Mesin vending susu bisa disterilisasi lan tetep anget

Nglindhungi efek kesegaran lan nutrisi susu kanthi efektif

Munculé "Internet + Eceran Anyar"

Nggawe platform online bisa ngatasi masalah aliran industri susu tradisional sing gedhe banget.

Zoomgu technology & science Co., ltd

Panyedhiya Solusi Layanan Teknologi Eceran Anyar

Panyedhiya Solusi Eceran Anyar tanpa Manajemen

Kita tulus ngarep-arep teka karo kerjasama karo sampeyan.

Kanggo njupuk kesempatan pasar lan nggawe kesempatan sing sukses