EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Cara milih mesin vending?

Ndeleng:30 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 30 asal:

Semono uga akeh pangguna sing kepincut karo industri mesin penjual otomatis. Kita bisa ndeleng ing endi wae ing pusat perbelanjaan, taman, sekolah lan papan liyane. Nanging ana akeh produsen mesin penjual otomatis ing pasar. Carane milih

Langkah 1: Indikator Dhasar Mesin Vending

Indikator dhasar mesin vending kalebu: ukuran tampilan, bobot net, kualitas material bagean mesin, listrik, nomer slot, kapasitas komoditas, macem-macem kategori komoditas sing ditrapake, lsp. Indikator sing luwih gampang diabaikan yaiku syarat lingkungan penempatan mesin. Pancen mokal kanggo nemokake ing njobo lan tuku peralatan njero ruangan.

Langkah 2: Indikator Kualitas Mesin Vending

Ana rong aspek utama: 1. Urip mesin vending 2. Standar kanggo eksekusi produksi (apa produk duwe sertifikasi sistem kualitas sing relevan)

Langkah 3: Link Produksi lan Pasokan

Link produksi lan pasokan utamane gumantung karo kutipan, asal, siklus pasokan, kemampuan njupuk pesanan paling gedhe lan paling cilik ing perusahaan, cadangan teknologi lan kemampuan R&D produk anyar, lan kemampuan dhukungan layanan pengadaan dhisikan. Kapabilitas pasokan lan kapabilitas dhukungan layanan pengadaan awal penting banget, sing mbutuhake pangerten rinci lan informasi sing akurat.

Langkah 4: Kinerja operasi mesin vending

Indikator utama kinerja operasi peralatan, tampilan visual mesin, struktur rasional, kompleksitas pangopènan saben dinane, kesulitan nggunakake struktur slot, tingkat kegagalan peralatan, tampilan sing gampang, efek tampilan komoditas, efek hemat energi lan liya-liyane kudu dibayar manungsa waé kanggo. Kinerja operasional mesin minangka langkah sing paling angel lan kritis ing pilihan peralatan. Kita kudu kanthi tliti konfirmasi saben indikator utama.

Langkah 5: Kemampuan Mbukak Sistem Mesin Vending

Indikator utama kemampuan mbukak sistem: jinis data sing bisa diasilake, jinis antarmuka / protokol transportasi, apa dhukungan jarak adoh didhukung, apa fungsi sistem tindak lanjut ndhukung ekspansi utawa kompatibilitas tindakake tambahan piranti.