EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Mesin Penjual Sayuran Segar lan Woh

Ndeleng:27 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 27 asal:

Produk seger minangka kebutuhan saben dinane wong biasa.

Kanthi pangembangan e-commerce sing terus-terusan, pasar e-commerce seger ing China bakal terus berkembang kanthi cepet ing sawetara taun ngarep.


Off-line isih dadi kekuwatan utama, nanging pangembangan online cepet:

Pasar konsumen seger China isih offline, kalebu 75% - 85% pangsa pasar, produk seger online diwiwiti telat, nanging momentum tuwuh cepet.

Kelas menengah ndhuwur lan konsumen sing makmur, konsumen generasi anyar lan pembeli online sing berpengalaman minangka telung tenaga konsumsi utama kanggo ningkatake bisnis online sing seger.

Miturut kekuwatan konsumsi pasar lan pangembangan sisi pasokan sing beda, diperkirakan konsumsi seger online bakal 15-25% saka total konsumsi seger ing kutha-kutha lan kutha ing taun 2020.

Minangka salah sawijining wakil ritel anyar mesin penjual otomatis sing cerdas,

Zoomgu bakal nyedhiyakake Sistem Layanan Cloud lan nyiyapake toko fisik ing komunitas sing paling cedhak karo pangguna.

Mesin vending seger misuwur ing masarakat amarga telung sebab:


1. Cekake jarak blanja.

Mesin vending seger dilebokake ing koridor utawa kebon umum kabupaten, mula mung mbutuhake 3 menit kanggo tuku sayuran.

Biasane, butuh udakara sakjam kanggo mlebu supermarket lan ngantri kanggo ngrampungake akun.

Kanthi jam iki, panganan wis siyap nganggo mesin lincak.


2. Luwih trep yen umure wong tuwa blanja.

Ing pirang-pirang kulawarga, para mudha kerja ing njaba, turahane sing tuwa kanggo nggawa anak-anake kanggo masak.

Wong tuwa pancen kurang aktif sacara fisik tinimbang wong enom.

Dheweke masak karo anake sekaligus, lan tenagane nyebar.

Kanthi mesin vending, dheweke bisa tuku panganan kanthi jarak sing paling cedhak, masak kanthi cepet lan nggawa bocah luwih apik.


3. Sayuran luwih seger.

Mesin penjual otomatis duwe fungsi supaya tetep seger, lan sayuran ing rak luwih seger ing mesin penjual tinimbang ing supermarket, sing luwih kondusif kanggo urip sehat.


4. Kanggo investasi, luwih stabil kanggo nindakake proyek pasar komunitas, biaya murah lan pamulangan biaya cepet.