EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Apa mesin penjual otomatis bakal dadi tren ing mbesuk?

Ndeleng:9 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 9 asal:

Dideleng saka pangembangan mesin penjual otomatis, katon kasebut minangka asil saka transformasi struktur industri sing akeh tenaga kerja dadi masarakat sing intensif teknologi. Produksi lan konsumsi skala gedhe lan owah-owahan pola konsumsi lan lingkungan sales mbutuhake saluran sirkulasi anyar, nalika biaya tenaga kerja kanggo supermarket tradisional, department store lan saluran sirkulasi anyar liyane mundhak, ditambah karo watesan saka situs, kenyamanan blanja lan faktor liyane, mesin vending sing ora dirawuhi dadi prelu.

Ing babagan penyediaan mesin penjual otomatis bisa ngrampungake kekurangan sumber daya manungsa lan adaptasi karo perubahan lingkungan konsumsi lan pola konsumsi. Kanthi modal sing kurang dibutuhake lan papane kurang akeh, mesin penjual otomatis 24 jam bisa ngirit tenaga luwih akeh, luwih menarik kanggo ngrasa penasaran blanja lan solusi sing apik kanggo kenaikan tenaga kerja.

Industri mesin penjual otomatis maju menyang teknologi informasi lan rasionalisasi luwih lanjut. Pangembangan kasebut setya kanggo ngirit sumber daya energi, mesin penjual minuman sing ngirit energi wis dadi arus utama industri, mesin penjual otomatis iki bisa njaga minuman sing adhem sanajan kulkas dipateni, ngirit listrik 10-15% saka mesin penjual tradisional. Mesin penjual otomatis bakal ngirit daya luwih akeh lan orientasi multifungsi amarga wis mlebu ing 21st abad.
Otomatisasi minangka gaya sing ora bisa dicegah, kita
'Aku bakal ndeleng peralatan sing luwih cerdas ngganti tenaga kerja tradisional, yaiku ing manufaktur, servis utawa ritel, prospek industri mesin penjual luwih cetha ing kahanan kasebut.