EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

30 mesin penjual eksotik ing jagad iki, apa sampeyan nate nggunakake?

Ndeleng:51 Babagan Author: Wektu Nerbitake: 51 asal:

Apa sampeyan mikir mung ana cemilan ing mesin penjual otomatis? Kesalahan gedhe, cupcakes, sneaker, kepiting, rokok, kaviar, bar emas… Mung ora bisa diduga, ora bisa ditemokake.

Mangkene 30 mesin penjual eksotik sing dikumpulake lan disebarake Business Insider ing saindenging jagad.

1. Ing lurung-lurung ing New York, Los Angeles lan Dallas, ana mesin penjual cupcakes 24 jam. Sampeyan bisa tuku cupcakes sing enak kaya marshmallow coklat nganggo kertu kredit.

2. Mesin vending kanggo kepiting wulu seger bisa ditemokake ing stasiun kereta bawah tanah utama ing Nanjing, China. Iki uga mesin penjual kepiting langsung ing Tiongkok, sing adol rata-rata 200 kepiting urip saben dina.

3. Ing Taiwan, masarakat bisa tuku topeng medis saka mesin vending, utamane nalika wabah flu burung.

4. Ing pirang-pirang wilayah, kalebu hotel ing Abu Dhabi, uga ana mesin penjual emas.

5. Wenehake koin menyang mesin penjual otomatis ing Tokyo, lan wong sejati bakal menehi permen. Sanajan bertentangan karo konsep perdagangan otomatis, nanging uga nyenengake.

6. Ing Jepang, masarakat bisa tuku kopi kaleng ing mesin vending dalan Suntory.

7. Gagasan ngresiki kulit mesthi muncul nalika sampeyan menyang kamar mandhi lan ndeleng kaca. Yen sampeyan ing Hollywood, California, sampeyan bisa menyang Proactive kanggo ndandani mesin penjual otomatis.

8. Mesin vending otomatis kanggo susu mentah organik bisa ditemokake ing London pusat, ing endi petani nambah susu mentah menyang mesin penjual lan adol langsung saka peternakan supaya ora larang adol susu mentah ing toko-toko Inggris.

9. Tuku permen ing mesin penjual Puerto Rico bisa entuk tabung odhol Colgate gratis. Sanalika, tembung "Aja lali sikat untu" bakal ditampilake ing layar LED. Colgate ngirim pesen kesehatan kanthi cara iki.

10. Ing sisih wétan kutha Vancouver, sampeyan bisa nemokake mesin penjual obat penyaring obat-obatan minangka fasilitas layanan umum kanggo ngganti sing lawas supaya bisa nyegah panyebaran penyakit.

11. Sawise survey dhukungan siswa 85%, Universitas Spensburg, Pennsylvania, ngenalake mesin penjual obat Plan B, lan sekolah liyane, kayata Pomona College, padha saingan.

12. Mesin dagang dhuwit elektronik ing Inggris disiyapake ing cafe cedhak Pusat Teknologi Lembah Silicon Lembah ing London Wétan ing Maret 2014. Liwat mesin penjual otomatis iki, Bitcoin bisa diganti dhuwit kertas.

13. Ing Los Angeles, wong sing luwe bisa tuku gulung Meksiko sing wis digawe panas saka mesin penjual kanthi rega $ 3, kalebu sosis Spanyol, kentang panggang, daging babi asli, kentang lan daging sapi sing wis dipotong.

14. Perusahaan sing nggawe tortilla Meksiko uga nggawe mesin penjual pizza sing nggunakake oven kanggo nggawe pizza 10-inci sajrone 90 detik.

15. Kulkas Petani, minangka startup ing Chicago, nyelehake salad ing kaleng sing ditutup lan didol ing mesin penjual, wiwit $ 8.

16. Brooklyn, New York, duwe mesin vending otomatis sing diarani Swap-o-matic, sing ngidini wong dagang barang sing ora dikarepake kanthi barang sing anyar tanpa awis.

17. Kanggo ngladeni konsumen sing luwih canggih, mesin penjual rokok iki adol nganti 25 merek cerutu berkualitas tinggi impor kanthi rega mulai $ 2 nganti $ 20.

18. Mesin penjual kaviar ing mall ing Los Angeles regane antara $ 5 nganti $ 500 ons.

19. Sampanye didol ing mesin penjual otomatis ing London. Botol kanthong regane $ 29 sak botol.

20. Sajrone Piala Dunia 2014, mesin vending otomatis dipasang ing Stasiun Metro Sao Paulo kanggo adol seragam Tim Sepak Bola Nasional Brasil, kanggo para penggemar fanatik.

21. Hangzhou, China, duwe mesin penjual mobil sing cukup gedhe. Mung regane 3 yuan saben jam kanggo nyewa mobil. Sanajan kacepetan dhuwur mung 50 mil, kendaraan listrik bisa nyuda polusi knalpot kendaraan.

22. California, sing duwe lisensi ganja medis, duwe mesin penjual ganja, sing gampang kaya tuku tas kripik kentang. Regane $ 15 nganti $ 20 sak tas lan bisa dituku sawise sawetara jam pindai bekas driji.

23. Merk jus lemon Spanyol Coca-Cola Limon & Nad bisa dituku kanthi rega sing beda-beda ing macem-macem wilayah. Jus jeruk nipis bisa dituku ing mesin penjual kanthi rega sing luwih murah nalika cuaca panas.

24. Ing Prancis, tukang roti ngenalake rong mesin penjual tongkat. Penggemar bisa tuku teken seger 24 jam kapan wae, sanajan ing wayah wengi.

25. Nganggo sepatu tumit dhuwur ing pesta wengi bisa nglarani. Mesin penjual otomatis sing adol sepatu alus, nyaman ing California lan Las Vegas ngatasi masalah wanita.

26. Kanggo ningkatake dina mlaku, merek sepatu olahraga New Balance, kanthi kolaborasi karo Westin Hotel, ngluncurake mesin penjual otomatis sing adol peralatan mlaku gratis (regane $ 150). Para pembeli kudu nulis ing komputer ing ngarep mesin penjual liwat Twitter: "Aku pengin [email dilindhungi]# Dina Mlaku Nasional ".

27. Amazon, raksasa e-commerce, uga wis mlebu pasar mesin penjual otomatis, nyiyapake mesin penjual otomatis Kindle Fire ing Bandara McCarran, Las Vegas kanggo adol e-reader lan aksesoris menyang turis sing kurang hiburan.

28. mesin vending sing biasa ora ana sing anyar. Ing taun 1949, ana mesin penjual layar srengenge kanthi nozel semprotan, lan 30 detik semprotan regane mung 1 sen.

29. Pengusaha Philadelphia Marvin Kilgore nyewa 40 mesin lincak kanggo adol rambut manungsa kanggo kuitansi rambut wanita, regane antara $ 60 nganti $ 250 sepotong.

30. Perusahaan ing Turky ngluncurake mesin penjual otomatis kanthi dagang botol sing bisa didaur ulang kanggo panganan segawon lan banyu. Nalika botol plastik dilebokake ing mesin, panganan segawon lan banyu bakal mili kanggo mbantu asu sing kesasar. Zoomgu nindakake produksi OEM kanggo mesin khusus,

saka gambar desain nganti produksi sampel,

banjur kanggo produksi massal, uga pangembangan program, docking,

tampilan kecantikan, operasi mesin,

kita bakal nyedhiyakake layanan dhukungan mandheg.

Ing China

Kabeh mesin bisa disesuaikan ing Zoomgu