EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

https://www.zoomgu.com/upload/product/1604559178123666.jpg

Mesin penjual kopi mi lan Piala Zoomgu

Iki mesin penjual mi mi. Cocog banget kanggo lokasi ritel sing rame, toko serbaguna, utawa ing endi wae papan lantai iki kanthi premi.
Dirancang miturut ergonomis lan konsumen ora prelu mbengkok nalika njupuk produk saka mesin kasebut. Mesin iki nduweni kapasitas 300-800 barang miturut ukuran produk. Bisa nyukupi kebutuhan fungsional lan kabutuhan psikologis tumrap konsumen.
Pesen mesin Zoomgu khusus sampeyan saiki! Dadi sing pertama ing industri iki sing duwe mesin penjual otomatis sing sehat.

Informasi paramèter

Ukuran: H: 1940 mm, W: 1400 mm, D: 790 mm

Kapasitas: Kabeh mie cangkir 150 pcs, kofee 130 gelas

Model: ZG-60GC4 (19SP)


fitur

● Kompatibel karo macem-macem pilihan pembayaran. Payechech, Alipay, cathetan, koin, kertu kredit, pangenalan rai, lsp.

● Sistem derek kanthi efektif bisa nyegah produk dadi rusak (nalika dispensasi

● Pintu otomatis nganggo sensor supaya produk / tangan ora kecepit.

● Jendela tampilan amba kanthi kaca tempered (anti-bledosan, anti-vandalisme lan awet).

● Kapasitas gedhe, nganti 300 produk (miturut ukurane).

● Slot universal, kompatibel karo macem-macem produk.

● Layar resolusi dhuwur 19 inci, pengalaman blanja sing gampang lan trep lan kompatibel karo pariwara.

specifications
ZG-60GC4 (19SP)
SizeH: 1940 mm, W: 1400 mm, D: 790 mm
Sistem PembayaranBill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
bobot   440 kg
Suhu  4-25 ° C (luwes)
pilihanNganti 60
Power supply AC 110V/220~240V, 50/60HZ
kapasitasKabeh  mie cangkir 150 pcs, kopi 130 cangkir
Antarmuka standar MDB / DEX / RS232
Warranty1Wong Loro
Power85 W normal, Refrigerated 505 W, Heating 1800W
pilihanWechat QR Pay, Ali QR Pay, fungsi pembayaran kertu Keanggotaan / kertu IC
aplikasiSekolah, bank, kantor, pabrik, taman, kereta bawah tanah stasiun, bandara, hotel, rumah sakit, mal blanja lsp.


PANALITEN