EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Kaluwihan

Hunan Zhonggu Science & Technology Co., Ltd., minangka salah sawijining pabrik mesin vending paling gedhe ing China, duwe tanduran kanthi luwih saka 200,000 meter persegi, aset tetep nganti luwih saka 500 yuta RMB, duwe persahabatan lingkungan otomatis, garis pamrograman, lini produksi lembar lan lini produksi cetakan injeksi, toko cetakan, kapasitas tahunan nganti 300,000 unit.