EN
Kabeh Kategori
EN

[email dilindhungi]

Babagan awake dhewe

Hunan Zhonggu Science and Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D lan pabrik mesin vending, intelijen buatan, Internet of Things, layanan cloud, data gedhe, pembayaran seluler, piranti lunak mesin penjual lan pengembangan perangkat keras lan kustomisasi. Iki minangka panyedhiya solusi bisnis O2O global. Iki minangka pionir Internet + layanan mandiri + model rantai bisnis tradisional ing sangisore lingkungan strategis awan. Kanthi kekuatan perusahaan lan level teknis sing kuat, Zhonggu digunakake ing luwih saka 100 negara lan wilayah.